Powered By Blogger

vineri, 27 august 2010

APARA DUCKADAM!!!...(peste ani...)....APARA TATARUSANU!!!

     O noua stea rasare in Ghencea.Dupa ani in care am trecut prin rai si prin iad datorita portarilor,iata ca un nume nou este gata sa ne readuca siguranta:CIPRIAN TATARUSANU.
     Da,este diferenta mare...la acel "Apara Duckadam" a urmat un "Cupa Campionilor este la Bucuresti!".La acest "Apara Tatarusanu" o urmat un "Steaua se califica in grupele Europa League".E o diferenta mare,intr-adevar.Insa...este un inceput.Lasand la o parte unele erori,pe care orice portar mare al lumii le comite.Tatarusanu ne-a demonstrat in acest inceput de sezon ca este un portar de valoare,un Tatarusanu pe care il asteptam de un an si ceva,un portar pe care il asteptam de ceva ani, de la plecarea lui Khamutovski.Si speram sa nu ne dezamageasca.Oricine are momente proaste,insa el a dovedit ca are calmul necesar sa treaca foarte repede peste ele.Un portar inalt,cu mult calm,cu reflexe si multe alte calitati care recomanda un portar de clasa.
     Multi pomenesc inca de acea gafa de la meciul cu dinamo.Eu va zic insa sa va uitati mai bine la faza si veti vedea ca nu este singurul vinovat.Plus ca ceea ce s-a intamplat atunci ramane atunci.Ceea ce s-a intamplat si urmeaza sa se intample se anunta a fi lucruri mult mai bune.Cel putin din aceasta parte.Si poate cu venirea lui Galamaz,cu o titularizare a lui Cosmin Matei,care a aratat in putinul timp pus la dispozitie ca are calitati sa devina un jucator mare, si cu executiile lui Bogdan Stancu vom redeveni ceea ce am fost odata.
     Steaua este la un nou inceput de drum.Si pentru aceasta,trebuie sa avem incredere in propriile forte.S-a vazut ca suferim la capitolul fundasi.Insa cu un asemenea portar,putem spune ca avem siguranta in poarta.Si speram la si mai multa siguranta din partea celui care in momentul acesta este eroul Stelei.De la cel care avem atatea asteptari pentru a porni bine si a continua si mai bine pe drumul pe care am pornit.
     Poate ca jocul din returul cu elvetienii a lasat de dorit,insa impreuna,noi,de la simpli sustinatori la antrenori si jucatori,noi toti cei care SUNTEM STEAUA,sa mergem in directia pe care ne-o dorim cu totii: IMPREUNA SPRE TITLUL 24!!!

3 comentarii:

  1. Da, ai dreptate! Foarte frumos scris! Tatarusanu a facut aseara mult! Mai mult decat ne-am fi asteptat! Sa speram ca Tatarusanu, va ramane acelas, si dupa cum e si dorinta lui sa trecem de grupe. Tatarusanu e un EROU!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai frate ce erou...intr-adevar a facut lucruri mari azi , a aparat 2 penaltyuri dar sa ne gandim ca de cand a venit nu a facut NIMIC bun.Erou e acelasi Tatarusanu care anu trecut a gresit grav la golul lui Tamas din tur cand ne-au batut javrele cu 1-0 si erou e si acelasi Tatarusanu care a luat 5 de la ciori ?

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu uitam,casillas a luat 6 de la barcelona pe bernabeu;)
    nu zic ca e mare erou,ca ii trebuie statuie,sau sa il comparam cu casillas,dar de cand a venit Dumitrescu a simtit ca i se da incredere si a confirmat....si va confirma in continuare daca si noi il vom sustine.si da,este un mic erou,pentru ca a fost singurul care chiar a semanat a fotbalist din echipa stelei cu elvetienii

    RăspundețiȘtergere