Powered By Blogger

luni, 9 august 2010

The Last Airbender - Ultimul razboinic al aerului.Avatar

     Un film asteptat cu sufletul la gura de toata lumea.Producatorii de film din SUA, dupa succesul trilogiei "Lord of the Rings",si mai ales al filmului la care s-a lucrat 10 ani,"Avatar", vor sa dea lovitura cu "The Last Airbender".
     Pelicula prezinta o lume impartita in patru popoare,in patru mari regate: Regatul Apei,al Focului,al Pamantului si al Aerului.Dupa o pace de mii de ani,cei care declanseaza razboiul sunt cei din Regatul Focului.Nimeni nu ar putea sa aduca pacea, cu exceptia lui Aang, un baietel de 12 ani poreclit "Avatarul",incarnarea umana a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente.

    Cica filmul ar fi 3D.Premiera pe 6 august,deci probabil unii dintre voi ati fost sa il vedeti....si eu m-as duce dar as vrea sa stiu daca chiar merita. Cu toata isteria pe care a provocat-o,filmul "Avatar" mie,personal nu mi s-a parut a fi chiar asa de bun pe cat a fost de mediatizat...si de la un simplu film(pentru ca da,oricat de bun ar fi,oricat succes ar avea,el ramane un simplu film,cu tot 3D-ul lui...) sa ajungi sa te sinucizi pentru a avea un avatar pe Pandora...mie mi se pare deja o idiotenie,ma scuzati de limbaj. Sa cauti in disperare site-uri unde poti vedea cum ar arata avatarul tau...la fel.Nu spun ca nu m-am distrat privind avatarele "marilor oameni" gen base,Porcea,copos,berbecali si altii...dar de la o simpla...distractie sa ii zicem pana la aceasta febra care a cuprins intreaga lume......trebuie sa duci lipsa de neuroni GRAV DE TOT!!
    Revenim la acest The Last Airbender,care am inteles ca ar fi trebuit sa se numeasca avatar,insa James Cameron inregistrase deja numele pentru pelicula sa(fail!).din trailer pare foarte ok,mult mai ok decat Avatarul lui James.Sper doar ca dupa acest film sa nu inceapa unii sa creada ca ei pot controla cele patru elemente la fel ca micutul Aang...
   PS: Pentru cei care ati vazut filmul,se merita?sau sa aleg mai bine filmul Salt cu Angelina Jolie(:X:X:X)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu