Powered By Blogger

miercuri, 25 august 2010

STEAUA SUNTEM NOI!!!

        Ilie Dumitrescu.Un nume mare din istoria Stelei se intoarce acasa.Insa...cati altii nu au mai facut la fel in ultimii ani?Si toti au sfarsit cam la fel:umiliti de un cioban,de "El grande Ciobandante-Jiji Fecali".
        Un inceput bun,3 victorii in 3 meciuri.Un Cristi Tanase parca renascut,un Tatarusanu in forma pe care o asteptam cu totii de un an si ceva incoace, un Bogdan Stancu stralucitor.Multe voci spun ca asta e munca lui nea Piti.Ca Ilie Dumitrescu culege roadele muncii fostului selectioner.
        Hai totusi sa ne intoarcem in anii '80.Steaua-Campioana Europei.O echipa extraordinara,antrenata de cel care va ramane mereu in mintile si sufletele noastre,ale Romanilor,nu numai ale Stelistilor: EMERIC IENEI.Dar acea echipa de cine a fost construita?De Florin Halagian.El a pus bazele unei echipe care avea sa devina campioana Europei dupa un parcurs extraordinar si o finala de vis la Sevilla,impotriva Barcelonei,echipa care avea sa castige supercupa Europei in fata celor de la Dinamo Kiev si sa mai joace o finala de Cupa Campionilor,pierduta insa in fata marelui AC Milan.Si cu toate astea,pentru acele performante,principalul "vinovat" este domnul Ienei.Pentru ca sub bagheta lui,alte nume mari,Lacatus,Tudorel Stoica si ceilalti au facut magie.
         Poate ca noul antrenor va reusi ce nu au reusit altii.Poate ca la Steaua va reusi ceea ce la alte echipe nu a reusit.Pentru ca Steaua cere performanta.Si vom face.Impreuna.Ultrasi,cetateni,oieri,ultrasi de tastatura/telecomanda,jucatori,antrenori,staff.....Pentru ca un nume mare ca Steaua nu poate sa stea in umbra unor echipe care pana acum putin timp erau o mare necunoscuta:CFR Cluj,Fulgerul Bragadiru(FCT),FC Vaslui....din acest motiv Steaua va renaste.Singura echipa care poate face asta.Am suportat sa fim facuti oi,am indurat umilinta din giulesti si dubla infrangere in fata eternei rivale........cu speranta ca ne vom ridica.Speranta moare ultima,uneori moare chiar de tot.....insa nu aici.Nu acum.Pentru ca noi suntem Steaua.Toti suntem Steaua.Si Steaua se va ridica de jos si va lumina iar,deasupra cainilor,feroviarilor si a altor asa zise "rivalitati".Vom lasa in urma concurenta.Sa lasam micile conflicte intre tribune si peluze,intre cei de acasa si cei de pe stadion,si sa fim alaturi de Steaua lui Dumitrescu,a lui Duckadam si a noastra,a tuturor.Sa ne laudam iarasi ca unii au iesit din anonimat pentru ca ne sunt rivali in campionat.Sa facem iar Europa sa tremure cand Steaua este in urna pentru tragerea la sorti si sa ii lasam apoi sa se consoleze cu gandul ca au fost eliminati de o echipa mare,care a renascut din propria cenusa.Vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat.Cu jucatori ca Radut,Tanase,Tatarusanu,Latovlevici sau Bogdan Stancu trebuie sa rescriem istoria.Si o vom face.Pentru ca,impreuna,de la ultrasi,cetateni,simpli suporteri,jucatori,antrenor si staff tehnic,pe scurt toata suflarea Stelista vom spune ca STEAUA SUNTEM NOI!!!

2 comentarii:

  1. Foarte buna articolul, mi-a placut si tin sa te felicit! Ai mare dreptate in cuvintele tale si citind mi se zbarlea pilea pe mine. Sper ca maine in meciul cu Grasshoppers, Steaua sa faca spectacol, spre bucuria fanilor si mandria ei. Hai STEAUA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate frate.Becali a distrus tot ce era frumos la echipa asta , tot spiritul de invingator.Din 2006 si pana acum echipa nu a mai jucat nimic , nu a fost Steaua aia pe care o stim noi facuta din jucatori care au dorinta de a castiga , care au un suflet de invingator.Sa speram ca Ilie Dumitrescu va face ceva la echipa , ca in sfarsit putem sa mergem la un meci si sa vedem o echipa Steaua care sa joace un fotbal frumos , un fotbal in care sa nu speram ca vom da si noi gol odata si odata in fata unor echipe ca Pandurii sau Astra.

    RăspundețiȘtergere